Acasă Infracțional Tânăr de 18 ani, din Bărlad, deposedat de telefon în timp ce...

Tânăr de 18 ani, din Bărlad, deposedat de telefon în timp ce era amenințat cu un pistol de jucărie. Agresorul, săltat de polițiști

0

Un individ de 21 de ani, din Bârlad, a fost plasat sub control judiciar, după ce a tâlhărit și a amenințat un puști de 18 ani, în plină stradă.

Incidentul s-a petrecut pe strada Cetatea de Pământ din Bârlad (în spatele Hotelului Moldova), pe 12 martie.

”Persoana, folosindu-se de un pistol de jucărie, ar fi amenințat și deposedat, prin smulgere, un tânăr de 18 ani, de un telefon mobil. Prejudiciul, estimat la 1.000 de lei, a fost recuperat integral. În cursul zilei de 12 martie 2022, în baza probatoriului administrat, polițiștii bârlădeni au luat față de tânăr măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Tânărul a fost prezentat de către procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, Judecătoriei Bârlad, cu propunerea luării unei măsuri preventive. Față de prezumtivul autor a fost dispusă măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al PJP Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.