Acasă Infracțional Tânăr de 18 ani, în stare gravă după ce a fost prins...

Tânăr de 18 ani, în stare gravă după ce a fost prins sub roțile unei mașini

0

Accident grav în localitatea Bunești, comuna Bunești-Averești, în seara de marți, 4 mai. Un tânăr de 18 ani a fost transportat în stare gravă la spitalul din Huși, după ce a fost prins sub roțile unui autoturism.

Sătenii au reușit să îl scoată de sub mașină până la sosirea ambulanțierilor care, din fericire se aflau în sat pentru un alt caz. Tânărul era în stop cardio-respirator în momentul în care echipajul de la salvare a ajuns la el.

”Echipajul a reușit să resusciteze și l-au transportat o bucată de drum până a fost preluat de un echipaj SMURD trimis în sprijin”, a declarat dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

La salvarea tânărului a participat și un echipaj specializate din cadrul Secției de pompieri Huși.

”Victima se afla în stare de inconștiență, dar prezenta semne vitale. A fost predată echipajului de pe ambulanța aparținând SAJ Vaslui, urmând ca ulterior, aceasta să fie transferată pe ambulanța SMURD tip C1 (echipaj de terapie intensivă mobilă), care îl va transporta la o unitate medicală de specialitate. Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de polițiști”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.