Acasă Infracțional Tânăr de 19 ani, din Cozmești, arestat după ce a furat bani...

Tânăr de 19 ani, din Cozmești, arestat după ce a furat bani și bunuri de valoare dintr-o casă nelocuită. Individul a distrus sistemul de supraveghere

0

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Fâstâci, comuna Cozmești, riscă să fie condamnat la închisoare, după ce a spart o locuință și a furat bani și bunuri în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

Pe 4 august, la ora 23:00, individul a pătruns în gospodărie, știind că aceasta era nelocuită.

Ca să fie sigur că poliția nu-l va identifica, individul a distrus sistemul de supraveghere al casei.

”Prejudiciul estimat la 4.000 de lei a fost recuperat în proporție de 75%. În data de 6 august 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de tânărul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui cu propunere de arestare preventivă, instanța a admis propunerea și a emis mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale”, a declarat Mihaela Manoliu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.