Acasă Infracțional Tânăr din Puiești, reținut de polițiști după ce a furat bani, un...

Tânăr din Puiești, reținut de polițiști după ce a furat bani, un laptop și o bijuterie dintr-un magazin din Vaslui

0
Hooded burglar ransacking a jewelry box in a home

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reținut un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Puiești, bănuit de săvârșirea infracțiunii furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, pe 28 octombrie, tânărul a pătruns prin efracție într-un spațiu comercial amplasat pe strada Ștefan cel Mare din Vaslui, de unde a sustras un laptop și o bijuterie. Totodată, acesta furat și suma de 2.000 de lei.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la peste 5.200 de lei.

Pe 6 noiembrie, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.