Acasă Infracțional Tânăr din satul Pușcași, reținut de polițiști, după ce spart seif-ul unei...

Tânăr din satul Pușcași, reținut de polițiști, după ce spart seif-ul unei firme din Vaslui și a furat o sacoșă cu bani

0

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Pușcași, a fost reținut de polițiștii de la Investigații Criminale, după ce a furat peste 2 miliarde de lei vechi, de la o firmă din municipiul Vaslui.

Potrivit polițiștilor, individul a pătruns prin efracție la punctul de lucru al unei firme de pe strada Fabricii, din municipiul Vaslui, în noaptea de 10 spre 11 aprilie

Duminică, 11 aprilie, reprezentanții firmei au descoperit seif-ul spart și au reclamat dispariția sumei de 220.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat prezumtivul autor al infracțiunii și au recuperat, în mare parte, prejudiciul cauzat (peste 214.800 lei), care a fost restituit persoanei vătămate. Polițiștii au stabilit că bărbatul cercetat ar fi pătruns, prin efracție, într-o societate, și ar fi reușit să sustragă, dintr-un seif securizat, suma de bani precizată anterior, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Hoțul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de emitere a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.