Acasă Infracțional Tânără de 18 ani, încarcerată, și scurgeri de combustibil dintr-un TIR, în...

Tânără de 18 ani, încarcerată, și scurgeri de combustibil dintr-un TIR, în urma unui accident la Zorleni

0

Ciocnire între un TIR și un autoturism pe raza localității Zorleni. O tânără de 18 ani, din Iana, a fost transportată la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” Bârlad, după ce mașina în care se afla s-a tamponat cu un TIR.

”La sosirea echipajelor de intervenție, în autoturism a fost găsită o persoană încarcerată. După descarcerare, victima, o persoană de sex feminin în vârstă de 18 ani, a fost predată către echipajul ambulanței”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratuli Județean pentru Situații de Urgență Vaslui.

Potrivit primelor informații, autoturismul (cu volan pe dreapta) era condus de un tânăr bârlădean în varstă de 21 de ani, dinspre Bârlad spre Murgeni. Într-o curbă pe raza satului Zorleni, a pierdut controlul volanului și a intrat în TIR-ul care circula regulamentar, din sens opus.

”Victima este conștientă și prezintă un traumatism craniofacial cu plăgi la nivelul frunții”, a precizat dr. Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale (o autospecială de stingere cu apă și o autospecială pentru descarcerare).

După operațiunea de descarcerare, pompierii bârlădeni au asigurat măsurile PSI specifice, au îndepărtat bornele bateriilor, au curățat și spălat carosabilul. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.