Acasă Infracțional Tânărul bârlădean, grav rănit în accidentul de mașină din zona Rulmenți, nu...

Tânărul bârlădean, grav rănit în accidentul de mașină din zona Rulmenți, nu a supraviețuit

0

Final tragic pentru tânărul rănit în accidentul petrecut luni seară, în zona de nord a Bârladului, aproape de Rulmenți: Andrei Alexa a pierdut lupta pentru viață.

Organismul lui nu a făcut față traumatismelor suferite, tânărul stingându-se la secția ATI a Spitalului Clinic de urgență ”Prof. Nicolae Oblu” Iași, la nici 24 de ore după ce a fost adus de la Bârlad.

Marți seară, zeci de prieteni, colegi, rude sau simpli cunoscuți au postat pe profilul de socializare al tânărului mesaje de condoleanțe.

Mașina condusă de Andrei s-a făcut praf și pulbere luni, când tânărul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlp. Alături de el se afla un prieten, de aceeași vârstă, care a scăpat cu viață. Cei doi veneau din direcția centru spre IRB. Potrivit primelor informații, tânărul șofer ar fi intrat într-o depășire mărind viteza până într-un punct în care nu a mai putut controla mașina.

La sosirea echipelor de salvare, Andrei se afla în stop cardiorespirator. A fost supus manevrelor de resuscitare, salvatorii reușind să-l aducă la viață. Medicii bârlădeni care l-au preluat la CPU au decis transportarea băiatului la Neurochirurgie Iași, cu ambulanța. Din păcate, nu a mai avut nicio șansă.

Dumnezeu să îl odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.