Acasă Infracțional Taximetrist accidentat în zona Buium din Vaslui

Taximetrist accidentat în zona Buium din Vaslui

0

Un taximetrist a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după ce taxiul la volanul căruia se afla a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Accidentul s-a petrecut marți după-amiază, în zona Buium din Vaslui.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean și unul de pompieri, care a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare).

”La sosirea echipajului de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate, iar una dintre cele două persoane aflate în autovehicule avea nevoie de îngrijiri medicale. Cu ajutorul ked-ului de extracție, un bărbat în vârstă de 42 ani a fost extras din autoturism, victima acuzând puternice dureri în zona în zona șoldului. Femeia aflată în celalalt autoturism a fost evaluată medical, dar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

”Victima avea un traumatism de bazin și a fost transportată la Spitalul Vaslui, conștient și stabil hemodinamic și respirator”, a precizat dr. Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al SAJ Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.