Acasă Infracțional Tragedie incredibilă la Dodești: un copil de 13 ani, aflat în plasament,...

Tragedie incredibilă la Dodești: un copil de 13 ani, aflat în plasament, și-a pus capăt zilelor

0

Caz tulburător, în această după-amiază, la Dodești, unde un băiat în vârstă de 13 ani, aflat în plasament la un asistent maternal, și-a pus capăt zilelor.

Băiatul plecase din casă la ora 11.00 și fost găsit spânzurat de membrii familiei care îl creștea de la vârsta de 4 ani, în grajdul gospodăriei, în jurul orelor 15.00. Aceștia au sunat imediat la 112, dar a fost prea târziu.

”Din nefericire, medicul din echipajul de pe ambulanță a declarat decesul băiatului, deoarece semnele ireversibile ale morții erau deja instalate”, a declarat dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

La Dodești s-au deplasat imediat specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui care au început o anchetă în acest caz.

”Este o situație șocantă și pentru noi. Copilul se afla în plasament la această familie de 9 ani. Niciuna dintre monitorizările efectuate de psihologii noștri nu au indicat că ar fi vreo problemă. Nu a existat niciun indiciu că băiatul ar avea vreo tristețe sau vreo tulburare care să conducă la un asemenea gest necugetat”, a declarat, pentru Ziarul Obiectiv, Irina Câmpeanu, purtător de cuvânt al DGASPC Vaslui.

Cunoscuții spun că era un copil iubit de familie, bine îngrijit, era cuminte și avea o situașie școlară bună. Nimeni nu își poate explica ce a fost în sufletul lui. Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.