Acasă Infracțional Tragedie la Bârlad, în această dimineață: un bărbat de 38 de ani...

Tragedie la Bârlad, în această dimineață: un bărbat de 38 de ani a fost găsit carbonizat, după ce a adormit cu o aerotermă lăsată în funcțiune pe pat

0

Tragedie la Bârlad, miercuri dimineață, când un bărbat în vârstă de 38 de ani și-a pierdut viața într-un incendiu violent produs, cel mai probabil din vina lui, după ce a adormit cu o aerotermă lăsată în funcțiune pe pat.

Incendiul a avut loc în cartierul Podeni, pe strada Traian, iar pentru stingerea acestuia, Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu patru autospeciale, un ofițer și 14 subofițeri.

”La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent într-una dintre camerele casei. După ce au pătruns în interior, pompierii au găsit în locuință o persoană decedată (bărbat în vârstă de 38 ani) care prezenta urme de arsuri. Din locuință au fost evacuate alte două persoane, între care și un minor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un scurtcircuit electric, sursa fiind o aerotermă lăsată în funcțiune pe un pat.Cercetările în acest caz sunt continuate de instituțiile abilitate în acest sens”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inpsectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.