Acasă Administrație publică Traseele vechi de transport în comun din Vaslui vor fi extinse, dar...

Traseele vechi de transport în comun din Vaslui vor fi extinse, dar vor apărea și unele noi. Vasluienii sunt invitați să își spună părerea

0

Locuitorii municipiului Vaslui sunt invitați de municipalitatea locală să-și spună opinia, dar să și facă propuneri în legătură cu rutele de transport în comun.

Variantele gândite de autorități se află deja pe site-ul Primăriei Vaslui, fiind supuse dezbaterii publice.

”Câteva dintre principiile care au stat la baza acestor propuneri au vizat gruparea pe zone de interes cetățenesc a traseelor principale, extinderea traseelor vechi și înființarea de noi rute ținând cont de necesitatea de deplasare a vasluienilor, optimizarea orarului de transport prin corelarea cu transportul interjudețean și cel feroviar, precum și optimizarea timpilor de așteptare în stații”, au explicat inițiatorii proiectului.

Vasluienii pot veni cu sugestii și își pot exprima părerea în legătură cu traseele propuse de edili, atât la adresa de e-mail pmv@primariavaslui.ro (titlul mesajului: ”Pentru dezbatere publică transport local”), cât și printr-o scrisoare depusă la registratura primăriei, dar și la telefonul instituției. Data limită este 28 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.