Acasă Infracțional Trei adolescenți din Murgeni, arestați după ce au spart patru locuințe într-o...

Trei adolescenți din Murgeni, arestați după ce au spart patru locuințe într-o noapte

0

Poliţiştii Compartimentului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Orașului Murgeni, au reținut trei indivizi, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, din orașul Murgeni, pentru savârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

În noaptea de 27/28 martie 2023, cei trei au spart patru locuințe din orașul Murgeni și au sustras diverse bunuri de valoare (electronice, parfumuri, bijuterii etc). Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii, estimat la peste 15.000 lei, a fost recuperat integral.

Pe 3 aprilie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de cei trei tineri cercetați a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, ulterior aceștia fiind prezentați Judecătoriei Bârlad. La propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, instanța a dispus arestarea preventivă a acestora, pe o perioadă de 30 zile.

În aceeași cauză, un alt adolescent, de 14 ani, și un tânăr de 20 de ani sunt cercetați în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.