Acasă Local Trei biserici din municipiul Vaslui vor primi în total 200 de mii...

Trei biserici din municipiul Vaslui vor primi în total 200 de mii de lei fonduri nerambursabile de la bugetul local

0

Trei biserici din municipiul Vaslui vor primi, în următoarea perioadă, suma totală de 200.000 de lei de la bugetul local, pentru a începe derularea unor lucări de care au neapărat nevoie pentru a funcționa.

Primăria Vaslui a făcut publică lista celor trei biserici care au fost desemnate câștigătoare, în urma evaluării proiectelor pe care le-au depus pentru obținerea de fonduri nerambursabile de la comunitatea locală.

Parohia ”Sf. Mihail și Gavril” din suburbia Brodoc a primit suma de 70.000 de lei, bani pe care biserica îi va folosi pentru a finaliza lucrările la casa mortuară.

Parohiei ”Sf. Constantin și Elena” și ”Sf. Mina” din Vasluii s-au alocat 73.000 de lei, iar întreaga sumă va fi utilizată pentru construirea unei clopotnițe.

În fine, autoritățile au mai decis să acorde 53.000 de lei și Bisericii Creștine Evanghelice ”Vestea Bună”, sumă pe care biserica o va folosi pentru construirea unei capele, precum și pentru construirea unor grupuri sanitare și a unui bazin vidanjabil.

În luna mai, alte șase biserici din municipiul reședință de județ au beneficiat de fonduri nerambursabile de la bugetul local. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.