Acasă Local Trupul neînsuflețit al judecătorului Liviu Chiosa a fost adus la Bârlad și...

Trupul neînsuflețit al judecătorului Liviu Chiosa a fost adus la Bârlad și depus la capelă

0

Trupul neînsuflețit al judecătorului Liviu Chiosa a fost depus la Capela Bisericii ”Sf. Nicolae”, de lângă Secția pediatrie a spitalului din Bârlad (Spitalul de copii).

Familia îndoliată se află în aceste momente la căpătâiul lui.

Cei care doresc să-și ia rămas bun o pot face până sâmbătă, 15 august. După slujba religioasă, judecătorul bârlădean va fi condus pe ultimul drum, la Cimitirul ”Eternitatea” din Bârlad.

Liviu Chiosa a încetat din viață, în cursul zilei de marți, la vârsta de 66 de ani. O pneumonie puternică, ce a generat o serie de complicații, i-a fost fatală, după câteva săptămâni de tratamente.

Sâmbătă a fost trimis pentru internare la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. În acel moment nu se simțea extrem de rău, fiind în stare chiar să conducă autoturismul până la Vaslui.

Moartea sa neașteptată a produs un adevărat șoc în rândul familiei, dar și al foștilor colegi, din lumea magistraturii. Judecătorul bârlădean a fost vesel și plin de viață până la final. Se îngrijea de gospodăria sa din satul Rânzești, unde se retrăsese împreună cu soția după pensionare, petrecea timp cu nepoții, cu fiica și băiatul lui, mergea în vacanțe împreună cu familiile acestora, ultima fiind la munte, chiar luna trecută. Acolo s-a confruntat cu primele simptome ale pneumoniei, dar nimeni nu a crezut vreun moment că boala îl va răpune. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.