Acasă Infracțional Trupul neînsuflețit al lui Bogdan Popa, șoferul de TIR din Bârlad, mort...

Trupul neînsuflețit al lui Bogdan Popa, șoferul de TIR din Bârlad, mort în Scoția, a ajuns acasă. Repatrierea a fost posibilă și bârlădenilor care au ajutat familia îndoliată

0

Se cuvine ca în primul rând să le mulțumim tuturor celor care, în urma articolului publicat în Ziarul Obiectiv, și-au rupt din puținul pe care îl au pentru a fi alături de familia îndoliată a bârlădeanului Bogdan Popa, șofer de TIR în Anglia.

Trupul neînsuflețit al lui Bogdan, tânărul în vârstă de doar 32 de ani, a fost repatriat, iar vineri a fost depus la capela Bisericii Sf. Spiridon din Bârlad.

Bogdan Popa era șofer de TIR în cadrul unei companii britanice. La sfârșitul lui ianuarie, și-a pierdut viața în timpul furtunii Malik, fenomenul meteo care a devastat mai multe orașe europene, în cursul lunii trecute.

Tânărul bârlădean, tatăl unui băiat de 12 ani, se afla la volanul autocamionului, pe o autostradă din Scoția, când vântul puternic a răsturnat TIR-ul, provocând un carambol în care Bogdan a murit.

Familia lui a lansat un apel public de ajutorare, fiind în imposibilitatea de a suporta cheltuielile necesare repatrierii trupului neînsuflețit.

Contactat de un apropiat al familiei, Ziarul Obiectiv a mediatizat acest caz și, în urma apariției articolului mai multe persoane au făcut donații. Un rol aparte l-a avut și omul de afaceri Alexandru Curelaru care a strâns o parte dintre donații și le-a predat personal soției lui Bogdan, în Anglia.

Astăzi, la ora 11.00, Bogdan Popa va pleca pe ultimul drum din scurta lui viață: cel către Cimitirul ”Eternitatea”, acolo unde va fi îngropat, după dorința familiei. (S.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.