Acasă Politic Tudor Polak, reales președintele organizației municipale PNL Vaslui

Tudor Polak, reales președintele organizației municipale PNL Vaslui

0

Deputatul Tudor Polak a fost ales pentru încă patru ani la șefia organizației municipale PNL Vaslui, cu 112 voturi, având 14 voturi mai mult decât contracandidatul său, Marius Arcăleanu (98 de voturi).

Alegerile s-au desfășurat duminică, 13 iunie, după o campanie electorală internă plină de tensiuni și de atacuri publice, care au făcut deliciul fanilor din listele de socializare ale celor doi.

Rezultatul competiției a fost consemnat, însă, într-o notă civilizată de ambii competitori, care s-au felicitat unul pe celălalt.

”Fiecare dintre noi a acționat, în acest joc politic, în funcție de propriile valori. Este momentul să ne concentrăm pe ceea ce vasluienii au nevoie. Avem obiective clare, pe care le vom îndeplini, cu siguranță. Începem munca. Sunt pregătit să facem performanță la organizația municipală PNL Vaslui. Pentru că se poate şi am încredere în echipa mea”, a transmis Tudor Polak.

Arcăleanu se pregătește de cea mai dură confruntare: cu Nelu Tătaru

Marius Arcăleanu și-a încheiat ”jurnalul de candidat” cu o ”analiză” prin care a încercat să își justifice eșecul:

”Efortul meu a fost răsplătit astăzi prin aproape 47% din voturile exprimate, ceea ce consider că este o reușită, având în vedere că, începând cu alegerile locale, a trebuit să fiu mai activ în organizația județeană și nu am mai putut avea același contact cu cea municipală. De asemenea, contracandidatul președintelui în funcție este întotdeauna dezavantajat în raport cu acesta”.

Arcăleanu a anunțat că are gânduri mari pentru județul Vaslui și că vrea să-și înceapă planul dându-l jos pe Nelu Tătaru de la cârma județeană a partidului.

”Astăzi s-a demonstrat că tot mai mulți membri ai PNL Vaslui își doresc ca valorile care trebuie să fie relevante în interiorul partidului la nivel municipal și județean să fie comportamentul democratic și nu cel dictatorial, cinstea și corectitudinea și nu servilismul sau dependența față de șeful organizației. (…) Colegii mei cu care lucrez din poziția de consilier județean și, de asemenea, cei cu care am lucrat în campania pentru funcție de președinte al Consiliului Județean Vaslui știu foarte bine că sunt un om orientat spre nevoile oamenilor din județ și un veritabil om de echipă și îmi doresc să fiu, de asemenea, și persoana care, în 2024, colorează în galben Vasluiul pe harta electorală. Astfel, după cum am anunțat anterior, intru în cursa pentru funcția de președinte al Organizației Județene PNL Vaslui”, a declarat Marius Arcăleanu. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.