Acasă Infracțional ULTIMA ORĂ Accident cu trei victime la Sârbi. O persoană este încarcerată...

ULTIMA ORĂ Accident cu trei victime la Sârbi. O persoană este încarcerată (VIDEO)

0

Accident în localitatea Sârbi, din comuna Banca, pe DE 581. O dubă s-a tamponat cu un tractor încărcat cu baloți de paie. Sunt trei victime, dintre care una este încarcerată.

Pompierii bârlădeni intervin cu autospeciale pentru descarcerare și de stingere cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor PSI. La locul accidentului au fost trimise și două ambulanțe, însă Primii care au intervenit la accident au fost trei ambulanţieri navetiști ai Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui care ieșiseră din tura de zi de la Bârlad și se îndreaptau spre casă la Vaslui.

”Un bărbat de 69 de ani, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism toracic, precum și un al bărbat de 24 de ani, cu traumatism toracic au fost transportați la Spitalul de Urgență Bârlad. Un alt bărbat de 58 de ani, cu o contuzie minoră, nu necesită spitalizare. Toate victimele sunt conștiente și stabile hemodinamic și respirator”, a declarat dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

”Din tractor se scurge combustibil, circulația fiind întreruptă pe ambele sensuri. În acest moment, pompierii asigură măsurile PSI”, a precizat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.