Acasă Infracțional UPDATE Femeie complet dezbrăcată, inconștientă și cu urme de agresiune, inclusiv mușcături...

UPDATE Femeie complet dezbrăcată, inconștientă și cu urme de agresiune, inclusiv mușcături de animale pe corp, găsită în fața fermei piscicole de la Cârja

0

UPDATE Femeia în vârstă de 92 de ani din Cârja (fost sat intrat în componența orașului Murgeni) nu a supraviețuit traumelor suferite în cursul nopții trecute, fiind declarată decedată.

Până în acest moment nu există suspiciuni că ar fi fost victima unei agresiuni. Era cunoscută ca având o formă de demență senilă și nu este pentru prima dată când a plecat în toiul nopții de acasă. Se pare că noaptea trecută a fost atacată de câini, întrucât mușcăturile de pe trupul ei erau de animale

Femeia locuia singură. Avea trei copii, plecați cu toții în străinătate, despre care vecinii știu că nu se mai interesează de mulți ani de mama lor.

Deși era abandonată de familie, bătrâna era ajutată mult de comunitate. Eduard Cazacu, primarul orașului Murgeni, ne-a declarat că femeia primea ajutor social de la primărie, iar lucrătorii Poliției de Frontieră din zonă puseseră umărul și îi construiseră o căsuță, chiar în apropiere de ferma piscicolă în fața căreia a fost descoperită dimineață.

”Comunitatea locală nu a abandonat-o pe bătrânică. Era ajutată mult de vecini, era supravegheată atât cât se putea de cei care locuiau în jurul ei. Regret nespus tragedia prin care i-a fost dat să se stingă”, a precizat primarul Cazacu.

”În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei și dispunerea măsurilor legale”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui

ȘTIRE INIȚIALĂ Descoperire îngrozitoare luni dimineață: o femeie de 92 de ani, a fost găsită complet dezbrăcată, inconștientă și cu urme de agresiune pe corp, în fața Fermei piscicole de la Cârja. Cel care a găsit-o este paznicul fermei piscicole, care a și sunat imediat la 112.

”A fost alocată ambulanța C2 cu medic de la Bârlad. Pacienta a fost preluată în stare gravă, inconștientă, cu hipotermie severă , cu fracturi la nivelul membrelor inferioare și cu multiple plăgi mușcate. Era în șoc hipotermic și hipovolemic. Pe drum victima a instalat un stop cardiorespirator. Sau inițiat manevre de resuscitare cardiorespiratorie simultan cu manevre de încălzire activă. A fost predată la spitalul Barlad în stare gravă, în curs de resuscitare și prognostic extrem de rezervat”, a declarat dr. Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

Cazul a fost anunțat și la poliție.

Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.