Acasă Local ULTIMA ORĂ La Bârlad se închid iarăși restaurantele, cafenelele și sălile de...

ULTIMA ORĂ La Bârlad se închid iarăși restaurantele, cafenelele și sălile de joc. Rata de infectare a ajuns la 3,18

0

La Bârlad se instaurează din nou restricții dure pentru două săptămâni, după ce rata de infectare a crescut la 3,18 la mia de locuitori. Hotărîrea a fost luată astăzi, de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vaslui.

De pe 6 martie, sunt instituite următoarele măsuri:

1. interzicerea organizării și desfășurării activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/ sau concerte.

2. interzicerea organizării și desfășurării spectacolelor de tipul drive-in și organizării şi desfășurarii în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice.

3. interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor. Se permite prepararea hranei și comercializarea produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu se consumă în spațiile respective.

4. desfășurarea activității restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități. Se permite prepararea hranei și comercializarea produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu se consumă în spațiile respective.

5. interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.

HCJSU 17- 05.03.2021 – Click AICI pentru a citi hotararea integrală a CJSU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.