Acasă Infracțional ULTIMA ORĂ O fetiță de 3 ani din Tăcuta a murit în...

ULTIMA ORĂ O fetiță de 3 ani din Tăcuta a murit în urma arsurilor grave suferite după ce casa familiei a luat foc. Tatăl, fratele și un alt minor au fost transportați la urgențe, având arsuri la fel de grave

0

Tragedie! O fetiță de trei ani a murit în această seară, din pricina arsurilor foarte grave suferite după ce casa familiei, din comuna Tăcuta, a luat foc. Fratele ei, în vârstă de 6 ani, tatăl lor (26 de ani), dar și un alt minor de 10 ani (unchiul copiilor) au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, având arsuri la fel de serioase.

Se pare că incendiul a izbucnit de la jarul care a sărit din sobă. Tatăl a intrat în mijlocul flăcărilor ca să-i salveze pe copii.

”A reușit să îi scoată, iar ulterior părinții au plecat cu copiii cu o mașină particulară spre Centrul de Permanență din Codăesti. Pe drum au alertat la 112 serviciile de urgență. Au fost trimise patru ambulanțe, trei de către Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui și una de către ISU. După ce victimele au fost evaluate s-au stabilit că toți cei patru au suferit arsuri de gradele II – III: tatăl pe 50% din suprafața corpului, fetița de 3 ani, pe 70% din suprafața corpului, băiatul de 6 ani, pe 10%, iar cel de 10 ani, pe 20% din suprafața corpului”, a declarat dr. Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Medicii vasluieni au hotărât să îi trimită pe cei doi băieți la Spitalul ”Sf. Maria” din Iași.

”Seful SVSU Tăcuta și vecinii au intervenit imediat, incendiul fiind lichidat în cel mult șapte minute. Incendiul s-a manifestat pe aproximativ șase metri pătrați. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă. La locul intervenției este prezent comandantul de detașament pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.