Acasă Infracțional ULTIMA ORĂ Perchezițiile din Podeni au scos la iveală un adevărat arsenal...

ULTIMA ORĂ Perchezițiile din Podeni au scos la iveală un adevărat arsenal de luptă ascuns în casele clanurilor: bastoane cu electro-șoc, pistoale, pumnale și zeci de alte feluri de obiecte tăietoare-înțepătoare

2
  • Perchezițiile din Podeni au scos la iveală un adevărat arsenal de luptă ascuns în casele clanurilor: bastoane cu electro-șoc, pistoale, pumnale și zeci de alte feluri de obiecte tăietoare-înțepătoare

Descoperire incredibilă în casele clanurilor de romi din cartierul bârlădean Podeni, în urma descinderilor efectuate de poliție și jandarmi în această dimineață.

”În urma perchezițiilor, au fost ridicate două arme de tip pistol airsoft, corpuri tăietoare-întepătoare (40 de bucăți), corpuri contondente (10 bucăți), bastoane telescopice cu funcție electro-șoc (6 bucăți) și alte bunuri care fac obiectul cercetării. Au fost descoperiți și peste 20.000 de lei și 2.200 de țigarete (despre care există suspiciunea că ar proveni din activitatea infracțională)”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Totodată, au fost puse în executare 19 mandate de aducere, pe numele a 18 bărbați și a unei femei, cu vârste cuprinse între 16 și 49 de ani, toți din municipiul Bârlad, persoanele fiind conduse la sediul Poliției Bârlad, pentru cercetări.

În cadrul acțiunii, pe raza orașului Murgeni, județul Vaslui, a fost depistat un bărbat, de 20 de ani, din Murgeni, urmărit în baza unui mandat european de arestare, emis de autoritățile din Belgia.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, pentru dispunerea măsurilor legale.

CITESTE SI:

(VIDEO) Clanurile bătăușe din Podeni, săltate cu noaptea în cap de mascați

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.