Acasă Infracțional Un angajat al E.ON a murit în timp ce lucra la o...

Un angajat al E.ON a murit în timp ce lucra la o instalație electrică la înălțime. Compania a deschis o anchetă internă

0

Tragedie luni seară, în comuna Ferești, unde un angajat al Delgaz-Grid (E.ON) a murit în timp ce lucra la o instalație electrică la înălțime.

Motivul exact al decesului bărbatului, în vârstă de 43 de ani, de loc din comuna Muntenii de Sus, nu este cunoscut încă, deoarece bărbatul a căzut de pe acoperișul casei. Nu se știe dacă a murit fiindcă s-a electrocutat sau traumatismele pricinuite de căzătură i-au adus sfârșitul, oamenii legii urmând a stabili cu exactitate cauza morții.

La locul incidentului a ajuns un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, din cadrul SMURD. Din păcate, încercările de resuscitare ale medicilor au eșuat.

”Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa”, ne-a declarat Loredana Stavăr, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Și Compania E.ON a deschis o anchetă internă în acest caz.

”A fost constituită o comisie pentru analiza și verificarea circumstanțelor în care s-a produs acest accident, în acest moment neavând alte informații”, a declarat, pentru Ziarul Obiectiv, Corneliu Zaiț, purtător de cuvânt în cadrul E.ON.

Surse din anturajul bărbatului decedat spun că acesta nu se afla în timpul serviciului, lucrarea la instalația electrică fiind una tocmită în particular. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.