Acasă Infracțional Un bărbat de 44 de ani din comuna Banca, decedat după ce...

Un bărbat de 44 de ani din comuna Banca, decedat după ce un utilaj agricol a căzut peste el

0

Tragedie în această după-amiază în comuna Banca. Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din satul Stoișești, și-a pierdut viața după ce un combinator (parte a unui utilaj agricol) a căzut peste el.

Accidentul s-a petrecut în propria lui gospodărie. Omul avea o fermă agricolă și a încercat să atașeze combinatorul de utilaj, pentru muncile de primăvară. O o manevră greșită a făcut ca acesta să cadă și să-l strivească.

La fața locului au ajuns echipaje de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Vaslui și de la Serviciul Județean de Ambulanță.

”La sosirea echipajelor de intervenție, victima era surprinsă sub un combinator agricol și nu prezenta semne vitale. După degajarea victimei de sub utilajul agricol, medicul de pe ambulanță a declarat decesul bărbatului în vârstă de aproximativ 44 ani”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

În urma bărbatului au rămas trei copii mici: unul de 10 ani, unul de 7 si unul de doar un an. Era cunoscut ca unul dintre cei mai gospodari oameni din comună. Împreună cu fratele său deținea o afacere în agricultură.

Primarul Vasile Vânătoru și-a exprimat regretul profund pentru această tragedie.

”Era un om excepțional, foarte muncitor, un gospodar desăvârșit. Și-a construit prin forțele sale proprii o casă dotată cu toate utilitățile, iar împreună cu fratele lui era preocupat să se doteze în afacerea agricolă cu cele mai performante utilaje. Oameni foarte pricepuți și foarte harnici. Dumnezeu să-l odihnească”, a spus primarul Vânătoru pentru Ziarul Obiectiv. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.