Acasă Infracțional Un bărbat de pe strada Ardeal, din Bârlad, a fost găsit mort...

Un bărbat de pe strada Ardeal, din Bârlad, a fost găsit mort în locuință, cu un dulap prăbușit peste el

0
  • Un bărbat de pe strada Ardeal, din Bârlad, a fost găsit mort în locuință, cu un dulap prăbușit peste el

Tragedie pe strada Ardeal din Bârlad. Un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost găsit fără suflare în locuința sa, cu un dulap prăbușit peste el.

”Bărbatul prezenta un traumatism craniocerebral grav prin strivire, probabil accidental. Echipajul de la Ambulanță a găsit victima cu capul strivit de greutatea unui dulap din locuință. A fost declarat decedat, având în vedere că semnele morții erau deja instalate de câteva ore, iar leziunea craniană în sine era oricum incompatibilă cu viața”, a declarat dr. Dan Ungureanu, purtăroul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județen Vasliui.

Bărbatul locuia singur și a fost descoperit de o rudă venită în vizită.

Poliția face cercetări în acest caz, deși varianta morții prin accidentare ar fi cea mai plauzibilă, întrucât în casă nu existau semnele vreunei spargeri, iar obiectele din interior nu erau răscolite.

”A fost deschis dosar de cercetare pentru ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor morții”, ne-a declarat Mihaela Manoliu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. (Florin RADU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.