Acasă Infracțional Un bărbat din Banca, transportat în stare de inconștiență la spital, după...

Un bărbat din Banca, transportat în stare de inconștiență la spital, după ce a fost bătut crunt de un individ din Zorleni

0

Bătaie ca în vestul sălbatic într-un bar din localitatea Banca. Un bărbat în vârstă de 48 de ani din Banca a fost transportat la spital după ce a fost lovit la cap de un tânăr din satul Popeni, comuna Zorleni.

Incidentul s-a petrecut pe 21 februarie, când victima s-a întâlnit cu un grup de șase bărbați la bar.

La un moment dat, spiritele s-au încins.

Persoana vătămată ar fi lovit un bărbat din grup, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Fedești, comuna Șuletea. În conflictul iscat ar fi intervenit un alt bărbat, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Popeni, care l-ar fi lovit cu pumnul pe bărbatul din Banca. Bărbatul ar fi fost lovit în zona capului și ar fi rămas inconștient, fiind transportat la domiciliu de doi martori”, se arată într-un comunicat al IPJ Vaslui.

Bărbatul nu și-a revenit din starea de inconștiență până a doua zi, când a fost dus cu salvarea la Spitalul ”Elena Beldiman” Bârlad.

Pe 22 februarie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de bărbatul în vârstă de 24 de ani măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar pe 23 februarie a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea emiterii unei măsuri preventive.

De asemenea, în cadrul dosarului penal, se efectuează cercetări și față de bărbatul în vârstă de 25 de ani, din localitatea Fedești, comuna Șuletea, acesta fiind cercetat în stare de libertate. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților”, se mai precizează în comunicatul IPJ Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.