Acasă Infracțional Un bărbat din Lălești are nevoie de două luni de îngrijiri medicale...

Un bărbat din Lălești are nevoie de două luni de îngrijiri medicale după ce a fost lovit cu o sticlă în cap de un consătean

0

Alcoolul și orgoliile prostești duc la violențe incredibile și nasc suferințe de neimaginat. Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din satul Lălești, comuna Puiești va avea nevoie de 60 de zile de îngrijiri medicale după ce a primit o bătaie soră cu moartea de la doi consăteni.

Pe 28 martie, în timp ce se afla la un bar din sat, victima a fost lovită de o cunoștință, un individ în vârstă de 33 de ani. Ulterior, în drum spre casă, prietenul acestuia din urmă, un tânăr de 22 de ani, s-a luat după victimă și a lovit-o cu o sticlă în cap.

Ca urmare a agresiunilor, victima, bărbatul în vârstă de 39 de ani, a suferit vătămări corporale ce vor necesita 55 – 60 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În data de 29 martie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de cei doi bărbați cercetați măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Miercuri, 30 martie, cei doi agresori au fost trimiși în arest preventiv pentru 30 de zile.Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.