Acasă Infracțional Un bârlădean se zbate între viață și moarte după ce și-a retezat...

Un bârlădean se zbate între viață și moarte după ce și-a retezat plămânul și aproape și-a secționat inima cu un flex

0

Un accident casnic incredibil a făcut ca în aceste momente un bărbat din Bârlad să se zbată între viață și moarte. Omul, în vârstă de 64 de ani, s-a automăcelărit de-a dreptul, retezându-și plămânul, secționându-și pericardul (sacul care învelește inima), fracturându-și coastele și tăindu-și antebrațul.

Nenorocirea s-a întâmplat miercuri dimineață, la Bârlad. Bărbatul meșterea ceva în gospodărie și mânuia un flex. Un moment de neatenție sau neîndemânare a fost de ajuns pentru ca unealta, care se afla în funcțiune, să-i scape de sub control și să ajungă pe trupul său, sfârtecându-i întreaga zonă toracică.

Chemat în ajutor prin 112, echipajul de pe Ambulanță l-a găsit pe bărbat conștient și coerent, dar într-o baltă de sânge, cu răni profunde.

Bârlădeanul a fost stabilizat și transportat în regim de urgență la Spitalul ”Elena Beldiman”.

”Pacientul a ajuns în stare gravă. S-a decis internarea pacientului de urgenta în ATI, fiind supus tratamentului chirurgical în Blocul Operator. Pacientul prezenta o plaga tăiată penetrantă hemitorace stâng cu secțiune lob pulmonar superior stâng și secțiune parțială pericard. Pneumotorax stâng. Fracturi costale deschise 7 și 9. Plaga tăiată antebraț stâng. Echipa operatorie a reușit sa efectueze sutura pulmonara și închiderea toracelui, pacientul fiind acum în secția de ATI în stare critică”, ne-a declarat Ciprian Feraru, managerul Spitalului ”Beldiman”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.