Acasă Infracțional Un individ periculos din Pogonești, care accidentat intenționat un bărbat, nu înainte...

Un individ periculos din Pogonești, care accidentat intenționat un bărbat, nu înainte de a-l șicana în trafic, a fost arestat

0

Un individ din comuna Pogonești riscă să petreacă ani buni după gratii, după ce accidentat în mod intenționat un tânăr din Ivești, nu înainte de a-l șicana în trafic. Victima a necesitat peste patru luni de îngrijiri medicale.

Incidentul s-a petrecut pe 9 august 2019, la 5 dimineață, pe drumul național DN 11A, în comuna Ivești. Pe fondul unui conflict anterior, agresorul (20 de ani), aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în județul Constanța, a șicanat în trafic un tânăr de 24 de ani, din Ivești. Ulterior, în urma unei dispute verbale, a virat brusc stânga și l-a acroșat pe acesta, după care a fugit abandonând în stradă victima grav rănită.

Persoana vătămată a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, s-a stabilit că a necesitat un număr de 130 zile îngrijiri medicale pentru vindecare”, se precizează într-un comunicat al IJP Vaslui.

Polițiștii au aflat că agresorul nu deținea permis de conducere. Ulterior, acesta a fugit în străinătate, deși știa că i s-a deschis dosar de cercetare penală.

Recent s-a întors, iar pe 8 iunie, polițiștii i-au facut o vizită-surpriză, în urma căreia l-au săltat, judecătorii dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.