Acasă Infracțional Un minor din Viișoara și unul din Ciocani, lefteriți în Piața ”Sf....

Un minor din Viișoara și unul din Ciocani, lefteriți în Piața ”Sf. Ilie” de un neisprăvit din Bârlad. Acesta i-a păcălit că are nevoie de să-i schimbe niște bani și dus a fost

0

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Bârlad, pentru comiterea unei infracțiuni de furt, în formă continuată, în zona Pieței Sf. Ilie din Bârlad.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, pe 30 octombrie 2022, la ora 10.40, bărbatul a sustras câte 200 de lei de la doi minori, în vârstă de 15 ani, din comunele Viișoara, respectiv Ciocani, județul Vaslui. Sub pretextul că dorește să schimbe, în cupiuri mai mici, o bancnotă de 200 lei, acesta i-a determinat pe minori să-i înmâneze sumele deținute asupra lor, după care, profitând de neatenția acestora, le-a sustras o parte din ei.

Prejudiciul estimat în urma săvârșirii infracțiunii este de 400 lei și a fost recuperat integral. În cursul zilei de 30 octombrie 2022, în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea luării unei măsuri preventive. Polițiștii bârlădeni continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru stabilirea și probarea întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în formă continuată”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.