Acasă Infracțional Un puști de 15 ani, din Vaslui, arestat preventiv pentru patru spargeri...

Un puști de 15 ani, din Vaslui, arestat preventiv pentru patru spargeri date în doar două luni

0

Un adolescent de 15 ani din Vaslui pornește în viață cu o vastă experiență de infractor dobândită în doar două luni,.

Din februarie și până acum, băiatul a dat patru spargeri, la firme și în locuințe, în urma cărora a furat bani și bunuri de valoare, motiv pentru care, joi, 15 martie, a fost arestat preventiv.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de la Biroul Investigații Criminale din cadrul Poliției Vaslui au stabilit că prezumtivul autor al infracțiunilor ar fi pătruns, în perioada februarie – aprilie a.c., prin efracție, pe timpul zilei, în incinta a două societăți comerciale și a două locuințe, toate din municipiul Vaslui, de unde ar fi sustras sume de bani și bunuri de valoare. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la 3.000 lei și a fost recuperat în proporție de 50%”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Miercuri, 14 aprilie, în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe minor, pentru o perioadă de 24 de ore, a doua zi fiind prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.