Acasă Infracțional Un șofer al firmei Pacris Vaslui, în vârstă de 57 de ani,...

Un șofer al firmei Pacris Vaslui, în vârstă de 57 de ani, mort la Costești, după ce mașina s-a tamponat cu un TIR

0

Un bărbat în vârstă de 57 de ani,din Muntenii de Jos, distribuitor la firma Pacris SRL Vaslui, și-a pierdut viața, vineri seară, într-un cumplit accident care a avut loc în comuna Costești, pe raza localității Șapte Case. În accident au fost implicate duba condusă de bărbat și un TIR, condus de un cetățean turc.

Din cauza impactului foarte puternic, circulația autovehiculelor a fost blocată pe ambele sensuri de mers. Din ambele autovehicule se scurgeau cantități importante de lichide combustibile.

Au intervenit echipaje de ambulanța și detașamentul de pompieri Vaslui, cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD pentru terapie intensivă mobilă și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, descarcerarea, evacuarea, evaluarea și acordarea primului ajutor calificat persoanelor implicate în accident.

”La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autovehicule puternic avariate, un bărbat fiind încarcerat și fără semne vitale. Pompierii au început operațiunile pentru descarcerarea victimei, însă după extragerea dintre fiarele contorsionate s-a constatat că bărbatul în vârstă de 57 ani prezenta leziuni incompatibile cu viața. Conducătorul autotrenului a fost evaluat, a primit primul ajutor calificat în ambulanța SMURD, însă a refuzat transportul la spital. Pompierii au asigurat măsurile PSI și au curățat carosabilul. Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Serviciului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri fiind redirecționat, până la deblocare, prin drumul județean DJ 254 E, de la intersecția drumului național DN 24 cu drumul județean DJ 245 E (intersecția din zona localităților Secuia și Bulboaca) spre Costești (prin Bulboaca, Zizinca, Deleni), respectiv de la intersecția drumului european DE581 cu DJ 245 L (intersecția din zona localității Costești).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.