Acasă Local Un tânăr bârlădean a terminat Medicina și s-a întors în orașul natal...

Un tânăr bârlădean a terminat Medicina și s-a întors în orașul natal pentru a-i trata pe bârlădeni: dr. Bogdan-Victor Buzamăt, primul urolog care își desfășoară activitatea la Spitalul ”Beldiman”

0
  • Un tânăr bârlădean a terminat Medicina și se întoarce în orașul natal pentru a-i trata pe bârlădeni: dr. Bogdan-Victor Buzamăt, primul urolog care își desfășoară activitatea la Spitalul ”Beldiman”

Pentru prima dată în ultimii 10 ani, spitalul bârlădean va avea medic urolog: dr. Bogdan-Victor Buzamăt, fost elev al Colegiului ”Codreanu”, care s-a întors în orașul natal, ca absolvent al Facultății de Medicină, pentru a-i trata pe bârlădeni.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de conducerea ”Spitalului de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad, dr. Buzamăt are 31 de ani și a terminat Medicina în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași.

Rezidențiatul l-a urmat în centrul universitar Iași, Spitalul Clinic Dr.C.I. Parhon, Clinica de Urologie și Transplant Renal, unde a acumulat o experiență particulară în gestionarea cazurilor urologice în regim de urgență, ambulatoriu, cât și în rezolvarea chirurgicală a patologiei aparatului urinar, genital și de transplant renal, se mai arată în informarea spitalului.

“Urologia este o ramură deficitară a medicinei bârladene, în ciuda numărului mare de pacienți, lucru pe care l-am observat încă din timpul rezidențiatului. Am ales să-mi desfășor activitatea în orașul natal, pentru a veni în sprijinul pacienților, astfel încât aceștia sa nu mai fie nevoiți sa se trateze in alte orase. Sunt încântat, mândru și recunoscător pentru că pot să ajut și să pun o cărămidă la temelia serviciului urologic bârlădean”, citează sursa mai sus menționată

Începând cu data de 24 februarie, dr. Bogdan-Victor Buzamăt acordă consultații în cadrul Ambulatoriului Integrat, programat, la numarul de telefon 0235416440 sau pe platforma de programare online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.