Acasă Politic USR-iștii le răspund celor care îi întreabă de unde au venit și...

USR-iștii le răspund celor care îi întreabă de unde au venit și ce au făcut ”în ultimii 30 de ani”

0

Membrii USR Vaslui s-au hotărât să răspundă întrebărilor venite în special din partea opozanților politici, cei care caută să-i pună într-o lumină nefavorabilă în fața opiniei publice.

”Voi de unde sunteți? Ce ați făcut în ultimii 30 de ani?” – sunt cele două întrebări, mai mult retorice, care apar obsesiv în cadrul postărilor pe rețelele de socializare ale membrilor USR.

”Am observat câteva întrebări care se repetă la postările noastre. La început, ni s-a părut putin ciudat – atât de mulți oameni cu aceeași necunoscută. Însă la o verificare mai atentă a profilurilor, am descoperit că sunt câțiva oameni care fac în mod activ propagandă pentru un partid fără program, cu un candidat șters. Asocierea lor cu partidul fără program și repetarea întrebării arată că există o direcție dată de partid. La acest nivel a ajuns politica de Vaslui? Noi propunem programe, iar ei propagandă”, arată membrii USR.

Având în vedere media de vârstă din acest partid, e mai mult decât evident că în urmă cu 30 de ani, cei mai mulți dintre membri abia se nășteau.

”Noi am fost mereu aici! Ne-am născut și crescut aici, în județul Vaslui și am tot așteptat ca lucrurile să se schimbe. Am decis să intrăm în politică pentru că voi, cei din partidele vechi, nu ați fost în stare să faceți nimic între timp. Dacă vreți să vedeți cum arată un program electoral, îl aveți aici https://bit.ly/2G7ECHZ. Îi așteptăm pe cei care vor să dezbată la discuții aplicate”, le-au transmis useriștii celor care sugerează, prin întrebările lor, că tinerii nu au dreptul să intre în viața politică, pentru simplul motiv că… sunt tineri.

USR este inițiatorul proiectului mamut ”Fără penali în funcții publice”, cel mai ambițios demers care lovește frontal caracatița coruptă din România. Aceea care stăpânește țara de exact 30 de ani.

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.