Acasă Infracțional Vasluian jefuit de doi tineri, în scara blocului, după ce a ieșit...

Vasluian jefuit de doi tineri, în scara blocului, după ce a ieșit de la păcănele

0

Doi tineri, de 21 de ani, respectiv 17 ani, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce au jefuit un bărbat din Vaslui.

Pe 23 martie 2023, ora 16:50, persoana vătămată, un bărbat de 42 de ani, din Vaslui, fost urmărit de cei doi după ce a părăsit o sală de jocuri de pe strada Traian și în momentul în care a pătruns în scara blocului unde locuia, a fost deposedat, prin folosirea violenței, de un telefon mobil.

Persoana vătămată a sesizat săvârșirea infracțiunii, prin apel la 112, iar în scurt timp, în baza descrierii oferite de acesta, prezumtivii autori ar fi fost depistați și imobilizați de către un echipaj de ordine publică, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, într-un local public, de pe strada Călugăreni a municipiului Vaslui. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 1.800 de lei și a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Cei doi tâlhari au fost prezentați Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, instanță de judecată care a dispus față de tinerii cercetați măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tinerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.