Acasă Infracțional Vasluian reținut, după ce a tâlhărit doi bătrâni, în plină stradă

Vasluian reținut, după ce a tâlhărit doi bătrâni, în plină stradă

0

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Valsui, a fost reținut de polițiștii de la Investigații Criminale Vaslui, după ce a tâlhărit doi bătrâni, în plină stradă.

Pe 14 noiembrie, la orele 14:30, persoana vătămată, un bărbat de 62 de ani, din Vaslui, se deplasa pe o aleea din zona străzii Zimbru a municipiului Vaslui, când, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii l-ar fi deposedat prin violență de telefonul mobil.

În data de 24 noiembrie, la 10:20, un alt bărbat în vârstă de 68 de ani, din Vaslui, care efectua operațiuni financiare la un bancomat din zona Gării a municipiului Vaslui, ar fi fost deposedat prin violență de suma de 500 de lei de către bărbatul cercetat.

Prejudiciul în cauză este estimat la aproximativ 1.500 de lei și a fost recuperat în proporție de 70 %.

În data de 25 noiembrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de bărbat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.