Acasă Administrație publică Vasluienii, îndemnați să-și curețe proprietățile de buruieni. Primarul Vasile Pavăl: ”Am încredere...

Vasluienii, îndemnați să-și curețe proprietățile de buruieni. Primarul Vasile Pavăl: ”Am încredere că vom reuși împreună să păstrăm curățenia”

0

Vegetația sălbatică a început să pună în umbră spiritul civic al unor vasluieni. Însuși primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a simțit că este momentul să lanseze un apel către cetățenii urbei de a pune umărul la activitățile de salubrizare a urbei, în perimetrele pe care le au în proprietate sau le administrează.

Vreau să mulțumesc acelor vasluieni care sunt alături de noi, dând dovadă de responsabilitate și demonstrând aptitudini de buni gospodari și să îi asigur de întreaga mea considerație! Am încredere că exemplul lor va fi preluat și vom reuși împreună să păstrăm curățenia municipiului Vaslui!”, a transmis edilul-șef al municipiului reședință de județ.

Primăria municipiului Vaslui, prin salariații Direcției de Gospodărire Urbană, și SC Goscom SA Vaslui fac eforturi, în această perioadă, pentru păstrarea unui aspect îngrijit al orașului nostru, cu rezultate bune, apreciate atât de voi, cetățeni ai municipiului, cât și de participanții la Serbarea Florilor și la Festivalul-concurs Mai cu FOLK, cele două evenimente de marcă din weekendul 21-23 mai. Cu toate acestea, eforturile municipalității trebuie să fie dublate de cele ale fiecăruia dintre vasluieni, persoane fizice sau agenți economici, care au obligația de a-și îngriji spațiile verzi, de a asigura cosirea și curățenia acestora.

Vă adresăm pe această cale îndemnul de a începe de îndată igienizarea corespunzătoare a zonelor de vegetație pe care le aveți în proprietate, de a face front comun în demersul anual al municipalității pentru ca imaginea orașului nostru să fie păstrată, este îndemnul transmis prin intermediul unui comunicat de presă de către conducerea municipalității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.