Acasă Infracțional Viața unui bărbat din Vinderei atârnă de un fir de ață, după...

Viața unui bărbat din Vinderei atârnă de un fir de ață, după ce a fost bătut cu sălbăticie de un puști de 16 ani, beat criță

0

Viața unui bărbat din comuna Vinderei atârnă de un fir de ață, după ce a fost bătut cu sălbăticie de un puști de 16 ani, beat criță.

Incidentul s-a petrecut în seara de 25 martie, într-un spațiu comercial din satul Valea Lungă. Amețit de băutură, tânărul de 16 ani și-a agresat un consătean, un bărbat de 36 de ani. În urma bătăii, acesta din urmă necesită 50-55 de zile de îngrijiri medicale, viața fiindu-i pusă în primejdie.

La data de 29 martie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.