Acasă Infracțional (VIDEO) Accident cu cinci victime aproape de Crasna

(VIDEO) Accident cu cinci victime aproape de Crasna

0

Cinci persoane, trei femei și doi bărbați, au fost victimele unui accident rutier produs vineri seară, pe DN 24, în apropiere de localitatea Crasna, în zona Mărul de Aur. În accident au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, SMURD, autospeciale echipate cu module pentru descarcerare/ deblocare), precum și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evacuarea, evaluarea și ajutorarea victimelor.

”La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate și cinci victime evacuate. Din ambele autoturisme se scurgeau pe carosabil, substanțe combustibile. Victimele au fost evaluate, trei dintre acestea primind primul ajutor. După acordarea primului ajutor, două persoane au refuzat transportul la spital, iar un bărbat în vârstă 28 ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Alte două persoane au declarat că se vor deplasa la spital folosind au autoturism privat. Pompierii militari au asigurat măsurile PSI, au asigurat zona, după care au spălat carosabilul de substanțele combustibile scurse”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.