Acasă Infracțional (VIDEO) Accident grav în comuna Iana. Doi tineri, in stare grava. Conducătorul...

(VIDEO) Accident grav în comuna Iana. Doi tineri, in stare grava. Conducătorul auto nu avea permis

0

Cumplit accident in comuna Iana, in aceasta după-amiază. Doi tineri s-au rasturnat cu mașina, iar unul dintre ei este in coma, potrivit declaratiilor martorilor. Amândoi sunt din satul Siliștea, comuna Iana.

La volan se afla un tanar de 20 de ani, care nu are permis de conducere. Tanarul se urcase la bordul mașinii (cu volan pe dreapta) deoarece intentiona sa o cumpere si, împreună cu proprietarul autoturismului, un tanar de 16 ani, care urma cursurile scolii de soferi, a decis sa „faca o tura”, de probă. A uitat sa slabeasca pedala acceleratiei si a pierdut controlul volanului.

In urma impactului, un stalp de electricitate din beton a fost pus la pământ, iar masina s-a facut praf.

La fata locului se afla pompierii, ambulanta si politia.

Investigațiile medicale au arătat că cei doi tineri au avut mare noroc. În ciuda faptului că mașina a fost complet avariată, amandoi au scăpat cu viață. Cel de 20 de ani, despre care martorii au crezut că este in comă, era de fapt, leșinat. Adus la CPU, medicii i-au dat voie să plece acasă. Ceva mai mai serios a fost rănit minorul, el fiind diagnosticat cu policontuzii la braț. A fost trasnportat la Iași, deoarece in județul Vaslui nu există medic specialist in chirurgie pediatrica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.