Acasă Politic (VIDEO) Ana-Maria Vintilă, candidata Alianței USR-PLUS vă invită să o cunoașteți

(VIDEO) Ana-Maria Vintilă, candidata Alianței USR-PLUS vă invită să o cunoașteți

0

Eu sunt Vintila. Ana-Maria Vintila. Sunt barladeanca si am 44 de ani. Traiesc si muncesc aici, la Bârlad. Dupa ce am terminat liceul la Gh. Rosca Codreanu, am absolvit facultatea de Fizica in cadrul Universitatii Al. I. Cuza din Iasi.

Am copilarit in cartier gara si uneori cand mai aud trenurile venind si plecand, imi aduc aminte de acele vremuri. Va impartasesc acest gând deoarece ca multi dintre voi am fost tentata sa plec din oras. Totusi, nu am facut-o. Poate ca nostalgia m-a tinut aici. Sau poate dorinta mea de a vedea cum Barladul devine orasul pe care l-am vazut mereu in sufletul meu.

Un oraș curat, sigur si dezvoltat. Când spun dezvoltat, mă gândesc la un oraș modern, cu o viată sociala si culturala bogata, așa cum era odată.

Atunci cand sunt acasa cu familia mea, as putea sa nu ma gandesc la asta, dar cand ies pe strada, fie ca merg la munca sau in parc, ma lovesc de o realitate dezamagitoare.

Am înțeles că nu suntem în siguranță și că oricând corupția și incompetența ne pot doborî, oricât ne-am izola langa cei dragi. Oricât ne-am proteja, sistemul ne ajunge din urmă când mergem la spital, la școală sau pur si simplu pe strada. Am înțeles că suntem cu toții conectați în această societate și fie mergem cu toții spre bine, fie cu toții spre rău.

Eu sunt Ana-Maria Vintila si cred in orasul nostru! Este timpul să-i redăm frumusețea și demnitatea pe care le merită. De aceea candidez la functia de primar al Barladului.

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.