Acasă Infracțional (VIDEO) Autoritățile Bârladului caută patru huligani care au distrus mai mulți copaci...

(VIDEO) Autoritățile Bârladului caută patru huligani care au distrus mai mulți copaci pe strada Petru Rareș

0

Patru huligani au distrus cu sălbăticie mai mulți copaci de pe strada Petru Rareș din Bârlad, unii fiind smulși din pământ cu tot cu rădăcină.

Scenele revoltătoare s-au petrecut în zorii zilei de duminică, în jurul orei 6.30, când cei patru derbedei au fost surprinși de camerele de luat vederi montate pe stradă.

Capturile video au fost trimise la Poliția Bârlad pentru identificarea huliganilor, dar autoritățile orașului îi roagă pe bârlădeni să pună umărul la ancheta demarată de polițiști.

”Nu am cuvinte să îmi exprim dezamăgirea pentru ceea ce s-a întâmplat. Se tot repetă asemenea acte de vandalism și este îngrijorătoare atitudinea acestor tineri care manifestă nu doar dezinteres pentru lucrurile frumoase care îi înconjoară, ci dorința de a le distruge. Este de neînțeles. Îi rog pe cetățenii care pot da indicii despre identitatea celor patru, să contacteze primăria sau Poliția Locală. Este important ca oamenii de bine să nu accepte asemenea fapte, să nu rămână indiferenți în fața lor. Nu putem avea un oraș curat, plin de verdeață dacă nu ne străduim cu toții. E păcat de atâta cheltuială și e păcat că în câteva minute ni s-a luat șansa de a a respira oxigenul și de a ne bucura de umbra unui arbore căruia îi ia ani de zile să se dezvolte”, ne-a declarat Dumitru Boroș, primarul municipiului Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.