Acasă Politic (VIDEO) ”Boroș, îți doresc să simți cinci minute durerile unui om bolnav...

(VIDEO) ”Boroș, îți doresc să simți cinci minute durerile unui om bolnav de cancer, care nu poate merge la spitalul pe care l-ai închis”

0

Răbufnire fără precedent a deputatului Adrian Solomon (PSD), în timpul unei conferințe de presă pe care a organizat-o ieri, la sediul partidului.

Criticând autosuficiența pe care Primarul Boroș o afișează în legătură cu modul în care a administrat orașul în ultimii patru ani, Solomon s-a oprit asupra situației în care a fost adus Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” Bârlad.

El a atras atenția asupra penibilului din declarațiile lui Boroș atunci când acesta spune peste tot că este ”Salvatorul spitalului”. Afirmații ce se situează într-o discrepanță totală cu drama a mii de oameni nevoiți să se lipsească de luni întregi de serviciile medicale, după ce spitalul de la Bârlad și-a închis porțile în timpul pandemiei de coronavirus (video minutul 47:00).

”Cum poți să minți că ai salvat spitalul, când, în realitate l-ai închis? Ai închis spitalul, domnule Boroș! Asta ai făcut! Ai lăsat orașul fără spital, dumneata și cu Nelu Tătaru, ministrul Sănătății și președintele PNL pe județ. Ați condamnat oamenii la moarte! Zici că ai salvat spitalul? Pentru cine l-ai salvat? Pentru că oamenii au murit neputincioși, neputând să meargă la Vaslui, unde i-ați trimis”, a spus Solomon.

Deputatul a adus în prim plan suferința bârlădenilor bolnavi de diabet, boală generatoare de alte suferințe, ce poate deveni mortală, precum și a celor bolnavi de cancer care au sfârșit neputincioși în case, în timpul stării de urgență, când au avut interzis la spitalul din Bârlad.

”Știi că peste 6.000 de diabetici stau la rând la un geam, când merg la spital? Îți bați joc de oamenii aceia de fiecare dată când te aud spunând că ai salvat spitalul. Îți bați joc de bătrânii acestui oraș care așteaptă tratamentul și consultațiile la geam. Unde se mai întâmplă așa ceva? Nu te gândești că poate afară sunt 40 de grade, poate că plouă, și acuși va ninge. Tu îi ții la geam! Nu reușești să găsești pentru ei un circuit în așa fel încât să aibă parte de un tratament rezonabil. Ce să discute un om bolnav de diabet cu medicul la geam? Cum îți permiți tu, Boroș, să-ți bați joc de bătrânii târgului ăsta?

Îți doresc un singur lucru: să simți cinci minute durerea pe care o simte un bolnav de cancer care nu este primit la spitalul pe care l-ai închis. Durerea unui om care nu poate primi tratament, care nici morfină nu mai are și moare în chinuri, zvârcolindu-se de durere. Cinci minute, domnule Boroș, să simți asta! Atât!”.

https://www.facebook.com/PSD.Organizatia.Municipala.Barlad/videos/376141323780294/

Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Vaslui. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.