Acasă Infracțional (VIDEO) Carambol cu două TIR-uri și un autoturism la Tutova. Un bărbat...

(VIDEO) Carambol cu două TIR-uri și un autoturism la Tutova. Un bărbat aproape că a fost strivit în cabina autocamionului

0

Accident grav, joi după-amiază în localitatea Tutova, la intersecția cu satul Crivești. Un bărbat a fost transportat la Spitalul de Urgențe ”Elena Beldiman” Bârlad, după ce aproape că a fost strivit în cabina unui TIR care a lovit în spate un alt TIR. Ansamblul de autocamioane a ciocnit un autotursim aflat în față.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru asigurare măsuri PSI, deblocare, evaluare și acordare prim ajutor.

În accident au fost implicate două autocamioane și un autoturism în cele trei autovehicule aflându-se patru persoane.

”La sosire echipajelor de intervenție au fost găsite cele trei autovehicule avariate (un autocamion încărcat cu cereale a lovit în spate un altul încărcat cu suc de mere, acesta din urmă fiind împins în autoturism). O persoană a rămas blocată în autocamion. Persoana în cauză a fost deblocată, după evaluare aceasta fiind diagnosticată cu traumatism toracic. Victima în vârstă de 58 ani a primit primul ajutor, după care a fost transportată la Spitalul Municipal Bârlad. Celelalte trei persoane au fost evaluate medical, au primit primul ajutor, dar au refuzat transportul la o unitate medicală”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.