Acasă Administrație publică (VIDEO) Carrefour a primit avizul pentru utilități de la Primăria Bârlad, pentru...

(VIDEO) Carrefour a primit avizul pentru utilități de la Primăria Bârlad, pentru supermarketul pe care îl deschide în localitate. Construirea clădirilor pentru Dedeman și Kauflaund abia urmează

0

Primăria Bârlad a eliberat, recent, avizul pentru racordarea la utilități a clădirilor ce vor fi ocupate de Carreforur, aflate în acest moment în faza de construcție.

Dintre cele trei lanțuri de magazine care se vor deschide la Bârlad la iarnă, clădirile care vor găzdui Carrefour-ul au un avans față de cele unde se vor instala Dedeman și Kaufland. Construcția acestora începe în perioada imediat următoare, întârzierea fiind cauzată de unele bariere birocratice.

Între timp, Carrefour a inițiat și procesul recrutării de personal pentru magazinul de la Bârlad. Câteva mii de bârlădeni au folosit aplicația pusă la dispoziție de companie pentru a se angaja pe unul dintre posturile disponibile, interviurile fiind în plină desfășurare.

Complexul ”Bârlad Value Centre”, care va îngloba reprezentanțele celor trei lanțuri, este în plină construcție, în zona industrială a orașului, pe locul unor foste hale de producție ale IRB, care au fost demolate. Se întinde pe o suprafață de 9 hectare.

Pe 16 iunie, autoritățile locale au predat amplasamentul și au semnat documentele pentru amenajarea unui sens giratoriu în zona Profil II a fabricii de Rulmenți, acolo unde va lua ființă complexul comercial.

Potrivit proiectului, complexul va avea spații de fitness, aerobic, locuri de joacă pentru copii, hipermarket, restaurant, cafenea, bar, pub, comerț, zonă de recreere și interacțiune socială, proiecție video, spații administrative.

Inaugurarea este planificată pentru luna decembrie a anului în curs. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.