Acasă Politic (VIDEO) Ce spune deputata Raluca Prună despre Ana-Maria Vintilă, candidata USR PLUS...

(VIDEO) Ce spune deputata Raluca Prună despre Ana-Maria Vintilă, candidata USR PLUS la Primăria Bârlad

0

Raluca Prună, deputat USR și membră în comisiile Industrii și Servicii și Afaceri Europene, le-a adresat bârlădenilor un mesaj în legătură cu Ana-Maria Vintilă, candidatul Alianței USR PLUS la funcția de primar al municipiului Bârlad:

https://www.facebook.com/USR.filiala.Barlad/videos/339768207148461/UzpfSTEwMDA1NDU4MDAwMDk2NTpWSzozODYzNDg0MTAzNjgxMjE0/

O susțin pe Ana-Maria Vintilă pentru primăria Bârlad pentru că este în primul rând o profesionistă.

Ana-Maria este fizician și lucrează într-o multinațională unde dezvoltă proiecte complexe și a acumulat o experiență impresionantă

La primăria Bârladului Ana-Maria își propune să fie o luptătoare anticorupție și va implementa un sistem

de management anticorupție certificat internațional.

Ana-Maria știe că tocmai corupția din primărie a alungat investitorii, a alungat bârlădenii peste hotare să își caute un viitor în altă parte și va depune toate eforturile și va implementa proiecte astfel încât bârlădenii să-și dorească să rămână în acest oraș și să-si clădească un viitor aici.

Așa că pe 27 septembrie o susțin cu toată inima pe Ana-Maria Vintilă pentru primăria Bârlad și vă invit să o votați.

Mult succes Ana-Maria!”, spune Cristina Prună.

Deputata USR Cristina Prună este cunoscută pentru preocupările sale legate de repercursiunile sociale ale programelor de închidere a minelor de cărbune din Valea Jiului. A fost o promotoare puternică la Comisia Europeană a includerii regiunii Văii Jiului în Platforma regiunilor carbonifere în tranziție. De asemenea, a propus mai multe amendamente și proiecte pentru încurajarea industriei gazului natural și a industriilor conexe, consumatoare de gaz.

Înainte de a intra în politică, a lucrat în diferite țări europene, atât în ​​sectorul privat, cât și în cel non-profit. A fost antreprenor și manager de proiecte europene. Din 2012 până în 2015 a construit un start-up digital în domeniul sănătății.

Deține un master în dezvoltare economică europeană și internațională și un master în managementul afacerilor la Sciences Po, Ecole des Mines și Collège des Ingénieurs din Paris.

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.