Acasă Politic (VIDEO) Dacian Cioloș, marele susținător de la Bruxelles al Anei-Maria Vintilă: “Va...

(VIDEO) Dacian Cioloș, marele susținător de la Bruxelles al Anei-Maria Vintilă: “Va asigur că proiectele asumate de Ana și de echipa ei, pot fi finanțate din fondurile europene pe care noi le-am negociat”

0

”O susțin pe Ana-Maria Vintilă și echipa USR PLUS la Primaria Bârlad, pentru ca orașul să nu mai sufere ca în ultimii 30 de ani, de minciună, de hoție și de incompetență. USR PLUS a promovat încă de la înfiițare oameni competenți și integri în funcțiile publice și asta le propunem și bârlădenilor.

Dacă vă doriți, pentru că noi ne dorim o Românie europeană, o Românie fără hoție în care fondurile europene să fie folosite în sprijinul comunităților, atunci e timpul să dați o șansă candidaților noștri de la USR PLUS.

Vă invit deci, să citiți programul de dezvoltare propus de candidații noștri la Bârlad și vă asigur că proiectele asumate de Ana și de echipa ei, pot fi finanțate din fondurile europene pe care noi le-am negociat în Parlamentul European, noi europarlamentarii USR PLUS. Vorbim aici în primul rând de despre piața din oraș, despre corpul nou de spital și amenajarea spațiului verde urban, dar și alte proiecte care pot să vina pe urmă.

https://www.facebook.com/USR.filiala.Barlad/videos/335523757658801/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARA75H2Kmf6U9L_TrmR6V2SfCidxF6PPUfDW554nhT1fAn1zWJpfiHVPsFPPYAitNTE31svjJ5el9Tv4

Toate aceste proiecte pot fi finanțate din fonduri europene.

De aceea, pe 27 septembrie, vă îndemn să acordați încrederea prin votul dumneavoastră, Anei-Maria Vintilă și echipei USR PLUS la Bârlad!”.

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.