Acasă Politic (VIDEO) Deputatul Daniel Olteanu: ”Locul vasluienilor este la masa tuturor românilor, nu...

(VIDEO) Deputatul Daniel Olteanu: ”Locul vasluienilor este la masa tuturor românilor, nu la cea a săracilor”

0

Deputatul Daniel Olteanu (ALDE – Pro România), candidat pentru un nou mandat la Camera Deputaților:

”Am votat cu convingerea că vasluienii vor avea în viitorul Guvern și în viitorul prim-ministru parteneri atenți și receptivi la nevoile noastre, nu unii care să pună județul Vaslui la coada listei atunci când se împart fondurile pentru mari proiecte de dezvoltare.

Am fost una dintre vocile care au susținut în Parlament că reducerea diferențelor între regiuni trebuie să devină o prioritate națională, voi continua să lupt pentru a face dreptate județului Vaslui, pentru că locul vasluienilor este la masa tuturor românilor, nu la cea a săracilor.

Am votat cu încrederea că, împreună, uniți pentru România și solidari, vom putea trece peste această criză sanitară, dar mai ales peste cea economică, și ne vom putea relua viețile în condiții de siguranță.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au înțeles că votul de azi face diferența între România deraiată de la normalitate, de care am avut parte cu toții în ultimele 11 luni, și România deschisă, responsabilă și unită, pe care ne-o dorim cu toții.

La mulți ani celor care poartă numele Sfântului de azi!

În zi de mare sărbătoare, să avem cu toții gândul cel bun pentru România”.

https://www.youtube.com/watch?v=dePa1Vgw9oI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.