Acasă Politic (VIDEO) Eduard Popica, nr. 1 la Camera Deputaților din partea PSD Vaslui:...

(VIDEO) Eduard Popica, nr. 1 la Camera Deputaților din partea PSD Vaslui: ”Am votat pentru dreptul la educație, atât de îngrădit de actualul Guvern”

0

Eduard Andrei Popica, nr. 1 pe lista PSD Vaslui la Camera Deputaților, s-a prezentat la secția de votare din localitatea Simila. Fostul prefect al județului Vaslui a sosit alături de soția lui și de copilul lor în vârstă de 5 ani.

”Am votat pentru restabilirea liniștii de care avem fiecare nevoie. Am votat pentru siguranța unui trai mai bun, pentru susținerea economiei naționale, am votat pentru susținerea fermierilor și a agricultorilor care au fost atât de văduviți în ultimul an. Am mai votat pentru respectarea Constituției și a articolului 14 din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene cu privire la dreptul la educație, drept care a fost îngrădit în ultimul timp atât de mult de către actualul Guvern. Am votat pentru copiii noștri, pentru ca ei să beneficieze de dreptul la educație pe care nimeni nu îl poate îngrădi. Am votat pentru redeschiderea școlilor și pentru un trai mai bun”, a declarat Eduard Andrei Popica, la ieșirea de la urne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.