Acasă Infracțional (VIDEO/FOTO) Zeci de membri ai clanurilor de interlopi din Murgeni, ridicați direct...

(VIDEO/FOTO) Zeci de membri ai clanurilor de interlopi din Murgeni, ridicați direct din pat de mascați și aduși în cătușe la Poliția Bârlad

0

Zeci de membri ai clanurilor de interlopi din Murgeni, ridicați direct din pat de mascați și aduși în cătușe la Poliția Bârlad

Desfășurare impresionantă de forțe la Murgeni, duminică la primele ore ale dimineții. Aproape 300 de polițiști, jandarmi și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din șase județe au efectuat 23 de percheziții la domiciliile interlopilor care s-au bătut cu săbii și bâte pe străzile orașului.

aduși în cătușe la Poliția Bârlad, pentru audieri.

În urma perchezițiilor au fost ridicate zeci de bâte, săbii, răngi, arme de foc și alte obiecte folosite de membrii clanurilor în timpul violențelor de la Murgeni, de săptămâna trecută.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, Grupării Mobile de Jandarmi Bacău și Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Iași, Neamț, Bacău, Vrancea și Galați.

Ancheta este în curs de desfășurare. Urmează ore întregi de audiere a membrilor clanurilor aduși la poliție. Vom reveni cu amănunte. (Simona MIHĂILĂ)

Zeci de membri ai clanurilor de interlopi din Murgeni, ridicați direct din pat de mascați și aduși în cătușe la Poliția Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.