Acasă Politic (VIDEO) Iulian Bîca, nr. 1 la Senat din partea PNL Vaslui: ”Vom...

(VIDEO) Iulian Bîca, nr. 1 la Senat din partea PNL Vaslui: ”Vom sprijini toate proiectele Bârladului și ale județului Vaslui, pentru ca și aceste zone să fie în rând cu lumea civilizată”

0

Iulian Bîca, nr. 1 pe lista candidaților la Senatul României din partea PNL Vaslui, a venit la secția de votare însoțit de staff-ul său de campanie, dar și de primarul Bârladului, Dumitru Boroș.

”Mai întâi aș vrea să le urez tuturor celor care poartă Nicolae, cu ocazia sărbătorii Sf. Nicolae, multă sănătate, fericire și «La mulți ani». Am votat cu speranța că și județul Vaslui, alături de alte zone ale țării, va lua calea dezvoltării, pentru a nu mai rămâne în urmă față de alte județe din România. Dorim să asigurăm o continuitate a proiectelor între administrația locală și cea centrală, precum și un dialog cu legislativul. Vom sprijini, în condițiile în care vom fi aleși, toate proiectele Bârladului și ale județului Vaslui, pentru ca și acestea să fie în rând cu lumea civilizată, cu lumea decentă din punct de vedere al condițiilor de trai”, a declarat liberalul Iulian Bîca, la ieșirea de la urne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.